Θεραπεία Θερμικής Ανάπλασης Δέρματος για πρόσωπο & λαιμό

Καθώς το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και στην περιοχή του λαιμού. Η βλάβη της ηλιακής ακτινοβολίας επιδεινώνει την κατάσταση, αλλοιώνοντας την ελαστίνη και το κολλαγόνο. Αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι τι υπάρχει από κάτω. ‘Οι μύες χαλαρώνουν, και το λίπος μετακινείται, δημιουργώντας απώλεια του όγκου στην περιοχή του προγουλιού, η οποία οδηγεί στην δημιουργία της γνωστής χαλάρωσης κάτω από το πηγούνι  στον λαιμό.

Το Fractora Firm αποτελεί μια πρωτοποριακή θεραπεία δερματικής φροντίδας σχεδιασμένη  ν’ αναζωογονεί και ν’ ανανεώνει το δέρμα, βοηθώντας το ν’ ανακτά την ελαστικότητά του, απαλλαγμένο από ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRACTORA FIRM;

Τα Fractora Firm χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας, έτσι, μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ FRACTORA FIRM;

Το Fractora Firm αναπτύχθηκε με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Πραγματοποιώ, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία A.C.E. διοχετεύει την ενέργεια σε εν τω βάθει στρώματα του δέρματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή δεν πρόκειται να δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται, βελτιστοποιώντας, έτσι, το τελικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα αυτού.

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ;

Η θεραπεία Fractora Firm απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική με φυσικά αποτελέσματα θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της γήρανσης και κακής υφής της επιδερμίδας,

 

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ;

Το Fractora Firm αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο ή αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, το άνω και κάτω βλέφαρο, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το σαγόνι και ο λαιμός.

 

ΠΟΝΑΕΙ;

Η θεραπεία Fractora Firm χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνολογία, στοχεύοντας σε τέτοιο δερματικό βάθος, που εξασφαλίζει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία, η οποία είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μετά το τέλος της εφαρμογής ενδέχεται να προκύψει κάποιο ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στην περιοχή,  το οποίο, όμως, υποχωρεί εντός μερικών ωρών.

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Συνιστώνται 3-4 εφαρμογές για την περιοχή του λαιμού, μία ανά εβδομάδα. Γεγονός που διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και το βαθμό του προβλήματος.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;

Μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά σχεδόν με όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως λέιζερ, ενέσιμα, κλπ.

Leave a reply