Η νέα εκδοχή της δίαιτας του σωλήνα

Πρόκειται για μια προσαρμογή της κλασικής θεραπευτικής αγωγής αδυνατίσματος Diet Tube , η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενώ στο παρελθόν η σίτιση γινόταν με σωληνάκι, η νέα εκδοχή περιλαμβάνεισυμπληρώματα διατροφής και εξατομικευμένη διατροφή απώλειας βάρους.

Συμπληρώματα διατροφής Diet Tube
: Αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας εμπλουτισμένα με αμινοξέα που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Παράλληλα, συμμετέχουν στις μεταβολικές αντιδράσεις του σώματος που οδηγούν στην αποτοξίνωση και στην καλή λειτουργία του ήπατος. Παράγονται στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον ΕΟΦ.

Απώλεια κιλών: Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής. Την τρίτη εβδομάδα επανεντάσσονται σταδιακά οι υδατάνθρακες στη δίαιτα. Η σύσταση του προγράμματος διατροφής είναι εξατομικευμένη και στηρίζεται σε λεπτομερείς κλινικές σωματομετρήσεις.

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια περίπου 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται, κυρίως, μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Έτσι, το βάρος που χάνεται είναι περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα, αναδιαμορφώνοντας έτσι το σώμα.

Αντενδείξεις: Δεν ενδείκνυται σε όσους πάσχουν από νεφρικές, καρδιολογικές, μεταβολικές ή άλλες παθήσεις. Το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού, προκειμένου να επιτευχθούν οι προσωπικοί στόχοι του καθένα.

Leave a reply