Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για κάθε ηλικία

Ποιες επεμβάσεις αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής θα προτείνατε σε μια γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της;

Καταρχάς έχει σημασία τι προβληματίζει την ίδια την γυναίκα και τι είναι αυτό που θέλει να βελτιώσει στην εξωτερική της εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθει καλύτερα.

30+ Για τις ηλικίες 30+ όπου ίσως αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες γραμμές έκφρασης μια γυναίκα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, κάνοντας Botox ή άλλης μορφής ενέσιμες εφαρμογές όπως το υαλουρονικό & πολυγαλακτικό οξύ κα., διορθώνοντας έτσι κάποιες πιθανές ατέλειες. Επίσης μπορεί ν’ ανανεώσει την επιδερμίδα του προσώπου της κάνοντας peeling με την μέθοδο μικροκρυστάλλων (ecopeel) ή να επιτύχει ανάπλαση δέρματος με τη βοήθεια Laser (pixel). Αρκετή ζήτηση παρουσιάζουν στις ηλικίες αυτές διάφορες επεμβάσεις όπως είναι η αυξητική στήθους, η λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική, καθώς και μη επεμβατικές θεραπείες όπως είναι το Endermologie που κάνει λεμφικό μασάζ για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.  Αρκετές γυναίκες για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα επιλέγουν την ριζική αποτρίχωση, με το σύγχρονο και αποτελεσματικό Laser Alexandrite.

40+ Για τις ηλικίες 40+ ιδανικά είναι τα ενέσιμα υλικά όπως είναι το Botox καθώς και το υαλουρονικό & πολυγαλακτικό οξύ, τα οποία λειαίνουν της γραμμές έκφρασης, όπως είναι οι λεγόμενες «ρυτίδες του καπνιστή» ή «το πόδι της χήνας».  Επίσης με την τεχνολογία Erbium Pixel Laser μια γυναίκα μπορεί να απαλύνει σημαντικά τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο του δέρματος. Όσον αφορά τις επεμβάσεις σώματος μια κυρία στην ηλικία αυτή, ειδικά μετά από μία εγκυμοσύνη, συνήθως χρειάζεται ανόρθωση στήθους που μπορεί να συνδυαστεί με αυξητική αν το επιθυμεί, καθώς και κοιλιοπλαστική για να απαλλαγεί από το περιττό βάρος του τοκετού.

50+ Στις πιο ώριμες ηλικίες των 50+ όπου συνήθως τα σημάδια της ηλικίας είναι πιο εμφανή, μια γυναίκα που θέλει να φαίνεται νεότερη ενδείκνυται να κάνει ρυτιδοπλαστική στο πρόσωπο. Για να διατηρήσει την νεότητά της και στο σώμα μπορεί να κάνει ανόρθωση στήθους ή/και λιποαναρρόφηση.

Leave a reply