Ενυδατώσου! Το μυστικό για λείο και σφριγηλό δέρμα

Η ενυδάτωση είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δέρμα σου. Εάν, παρόλο που έχεις φθάσει στο επιθυμητό βάρος και δεν κάνεις απουσίες στο μάθημα της γυμναστικής σου, η όψη του δέρματός σου δε σε ικανοποιεί, αυτό που σου λείπει είναι μία θεραπεία ενυδάτωσης. Σε ένα αφυδατωμένο δέρμα η χαλάρωση ή η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» διαγράφονται πολύ εύκολα, ενώ ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Η καλή, βαθιά ενυδάτωση αποτρέπει την πρόωρη γήρανση (που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία) και τη χαλάρωση, συσφίγγει το δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τώρα είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις μια θεραπεία ενυδάτωσης. Εάν διαλέξεις κάποια που να συνδυάζει καθαρισμό, λιπόλυση ή αντικυτταριδική δράση, ακόμη καλύτερα!

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο βελτίωσης της όψης του δέρματος η οποία πραγματοποιείται με ενέσεις που περιέχουν πολυβιταμινούχα σκευάσματα από ειδικό πλαστικό χειρουργό. «Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε – ενυδάτωση, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ή λιποδιάλυση – , επιλέγουμε και τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα» εξηγεί ο Απόστολος Γαϊτάνης πλαστικός χειρουργός.

Πώς γίνεται Η εφαρμογή πραγματοποιείται στοχευμένα στις υπο θεραπεία περιοχές, όπου γίνεται έγχυση των σκευασμάτων μέσω ενέσεων, με πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στο δέρμα. Όταν ο στόχος είναι η ενυδάτωση, το ενέσιμο μείγμα αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία. Αντίστοιχα, για λιποδιάλυση και καταπολέμηση κυτταρίτιδας, το κοκτέιλ βιταμινών αποτελείται από μείγμα καφεΐνης, IFG 1, 1-carnitine, πολυβιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και, ανάλογα με την περίπτωση, πραγματοποιείται συνήθως ένας κύκλος 4-6 συνεδριών σε απόσταση 1-2 εβδομάδων μεταξύ τους. Ενδιάμεσα στις θεραπείες πρέπει να κάνεις δροσερά ντους. Η μεσοθεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει υπερευαισθησία στην καφεΐνη.

 

Leave a reply