Ενυδάτωση προσώπου με μεσοθεραπεία

Ιδανική μέθοδος για ν’ αναστρέψουμε την ξηρότητα του καλοκαιριού στο δέρμα μας.

Το υαλουρονικό οξύ εκτός από τις ρινοπαρειακές αύλακες και τα χείλη όπου προσφέρει όγκο, μπορεί να εφαρμοστεί και σε όλο το πρόσωπο, με τη μορφή της μεσοθεραπείας προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη. Με την μέθοδο της «μεσοθεραπείας» γίνονται μικρά τσιμπήματα με πολυβιταμινούχα σκευάσματα, προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη και ένα πιο λείο και σφριγηλό δέρμα.

Για άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο την πιο δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως ενισχύοντας την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης «γεμίζοντάς τες».

Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα χάρη στις βιταμίνες ή το υαλουρονικό οξύ που περιέχουν για ενυδάτωση και λάμψη. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού (υαλουρονικό) αραιωμένου, με την μορφή μεσοθεραπείας, στα πιο επιφανειακά δερμικά στρώματα που υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου (μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά). Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό συνήθως επαναλαμβάνεται μετά από 3 ή 6 μήνες ανάλογα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η διάρκεια της επίδρασής του υλικού εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία γίνεται η εφαρμογή, το βάθος εγχύσεων, την πίεση του ιστού των εγχύσεων καθώς και την τεχνική που εφαρμόζει ο γιατρός.

Leave a reply