Ενισχύστε τα ζυγωματικά σας

Για την ενίσχυση των ζυγωματικών σας ο πλαστικός χειρουργός έχει στις υπηρεσίες του για μια ακόμη φορά τα ενέσιμα υλικά υαλουρονικό και πολυγαλακτικό οξύ που χάρη στα συστατικά που διαθέτουν μπορούν να δώσουν όγκο στα βαθουλωμένα μάγουλα. Έχοντας πραγματοποιήσει πρώτα τοπική αναισθησία, ο γιατρός εγχύει με ένεση το υλικό στην περιοχή, καλύπτοντας τα κενά. Η διόρθωση είναι άμεση ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο ή κοκκινίλα. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και έχει διάρκεια από 6 μήνες έως 1 χρόνο.

Για να αυξήσουμε τα ζυγωματικά μπορεί να γίνει μεταφορά λίπους στο πρόσωπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια ειδική διαδικασία, όπου με ειδικές βελόνες γίνεται συλλογή του λίπους από την εσωτερική πλευρά του γόνατος ή από την κοιλιά, έτσι ώστε να τοποθετηθεί στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε. Η επιστροφή στην εργασία σας μπορεί να γίνει μετά από 2-3 μέρες.

Για πιο μόνιμο αποτέλεσμα μπορεί να γίνει εισαγωγή στερεών ενθεμάτων σιλικόνης στα ζυγωματικά. Η επέμβαση διαρκεί από μισή ώρα έως σαράντα πέντε λεπτά, όπου με μία τομή που γίνεται στο εσωτερικό του άνω χείλους ή του κάτω βλεφάρου. Κατόπιν δημιουργείται μία θήκη και εισέρχεται το ένθεμα. Μετά την επέμβαση, τοποθετείται επίδεσμος για να ελαχιστοποιηθεί το πρήξιμο και η ενόχληση. Ο γιατρός θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την στοματική υγιεινή, τη διατροφή και όποιους περιορισμούς στις δραστηριότητες, μετά την επέμβαση. Παρόλ’ αυτά, καλό θα είναι να γνωρίζει κανείς ότι η ικανότητα κίνησης του στόματος και των χειλιών μπορεί να μειωθεί προσωρινά. Τα ράμματα που γίνονται για το κλείσιμο της τομής μέσα στο στόμα, συνήθως απορροφούνται μέσα σε περίπου δέκα ημέρες.

Leave a reply