Γρήγορη απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης με τη μέθοδο Diettube

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Οι επιπτώσεις όμως που έχει στο σώμα, δεν την αφήνουν να απολαύσει την περίοδο μετά τον τοκετό, στον ρόλο της όχι ως μητέρα, αλλά και ως γυναίκα, κάτι που είναι απαραίτητο να διατηρήσει. Τα επιπλέον κιλά και η απώλειά τους, αποτελούν τη συνηθισμένη αγωνία των γυναικών. Μία νέα πρωτοποριακή, πρωτεϊνική δίαιτα υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους  – σε καθαρό λίπος – μετά το τέλος του θηλασμού.  

 

Diettube: Η μέθοδος με τον σωλήνα

Το Diettube εφαρμόζεται τα τελευταία 3 χρόνια στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία από τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη. Πρόκειται για μια ειδική τεχνική διατροφής που οδηγεί σε απώλεια περίπου 8-10% του σωματικού βάρους σε λίπος, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα, μέσα σε λίγες μέρες. Το διατροφικό σύστημα Diettube αποτελείται από έναν πολύ λεπτό σωλήνα 2 χιλιοστών που εισάγεται στο στομάχι μέσα από την μύτη. Στερεώνεται πίσω από το αυτί και στη συνέχεια συνδέεται με μία μικρή ελαφριά αντλία, την οποία ο ασθενής έχει πάντα μαζί του, στερεωμένη κάπου στο πλάι της μέσης του τοποθετημένη σε ένα μικρό τσαντάκι. Το μέγεθος του σωλήνα είναι πολύ μικρό όπως επίσης και το βάρος της αντλίας. Στην αντλία αυτή συνδέεται μια σακούλα με τα πρωτεϊνικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία ενγχέονται κατευθείαν μέσα στο στομάχι του ασθενούς παρέχοντας συνεχή, 24ωρη τροφοδότηση για μια περίοδο 10 ημερών και πάντα υπό την διαρκή παρακολούθηση του γιατρού.

Ενδείκνυται σε άτομα που είναι υγιή αλλά υπέρβαρα και επιθυμούν να χάσουν σημαντική ποσότητα λίπους από το σώμα τους μέσα σε 7-10 μέρες.

Ιδανικός ασθενής θεωρείται αυτός ο οποίος είναι υγιής, έχει εναπόθεση λίπους στα πόδια, την πλάτη ή το στομάχι και με την δίαιτα Diettube μπορεί να χάσει αυτό το λίπος.

Το Diettube δεν ενδείκνυται σε άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ασθενείς οι οποίοι έχουν διαβήτη, σοβαρά μεταβολικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα.

 

Diettube: Η δίαιτα του σωλήνα τώρα & χωρίς τον σωλήνα

Πρόκειται για μία προσαρμογή της κλασικής θεραπευτικής αγωγής αδυνατίσματος Diet Tube που απευθύνεται σε όσους δεν μπορούν να εξοικειωθούν με την ιδέα του σωλήνα σίτισης, αλλά επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε λίπος και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατά το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει από το στόμα το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους.

Η σύσταση του προγράμματος διατροφής είναι εξατομικευμένη και στηρίζεται σε λεπτομερείς κλινικές σωματομετρήσεις. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια περίπου 6 – 8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.

Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη,         l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη. Παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (αρ. πρωτ. 27684).

Δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από νεφρικές, καρδιολογικές, μεταβολικές ή άλλες παθήσεις. Το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού, προκειμένου να επιτευχθούν οι προσωπικοί στόχοι του καθένα.  www.diettube.com

Leave a reply