Για τέλειο σώμα και πρόσωπο πριν τις γιορτές

Χωρίς νυστέρι αλλά με αληθινά διαμάντια που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο, ρομποτική τεχνολογία εναντίον της κυτταρίτιδας, ηλεκτρικές συχνότητες για λιπογλυπτική. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον πλαστικό του;

 

SMART LIPO

Πρόκειται για μεικτή μέθοδο λιποαναρρόφησης που συνδυάζει τις κλασικές κάνουλες με μια πολύ λεπτή ίνα λέιζερ, προκειμένου να διασπαστεί αποτελεσματικότερα το λίπος και να πραγματοποιηθεί παράλληλη σύσφιξη.

Με μικρές οπές στο δέρμα, οι οποίες μετρούν μόλις μερικά χιλιοστά, όπως και στην κλασική μέθοδο. Η διαφορά όμως εδώ έγκειται στο ότι μετά την τοπική αναισθησία στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, από την άκρη αυτής της πολύ λεπτής ίνας λέιζερ εκπέμπεται ενέργεια που λιώνει το λίπος μέσα στο σώμα. Παράλληλα, αποφράσσει τα αγγεία που αιματώνουν τη λιπώδη περιοχή και με τη βοήθεια της θερμότητας προκαλεί ταυτόχρονη σύσφιξη. Αφού περαστεί όλη η περιοχή με την ίνα του λέιζερ, ο γιατρός προχωρά στην εφαρμογή της κλασικής μεθόδου, όπως την γνωρίζουμε, αφαιρώντας το λίπος.

Επειδή η μεικτή αυτή τεχνική είναι αναίμακτη, ενώ δρα πολύ αποτελεσματικά, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου το λίπος αποδεικνύεται αρκετά ανθεκτικό, χωρίς μάλιστα ο γιατρός να αναγκάζεται να καταβάλλει υπερβολική προσπάθεια για να διασπάσει τα διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού.

Η τεχνική αυτή δεν αντικαθιστά την κλασική λιποαναρρόφηση, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά, κυρίως σε περιοχές όπου το δέρμα δεν έχει την ικανότητα να αναπτύξει από μόνο του ιδιότητες σύσφιξης.

 

ACCENT XL

Η νέα μη επεμβατική καινοτομία για την κυτταρίτιδα (κάνει θραύση στις ΗΠΑ) που αποτελεί συνδυασμό της μονοπολικής ραδιοσυχνότητας (Alma RF Unipolar Technology) με τη νέα κεφαλή Uniform μηχανικής λεμφικής παροχέτευσης.

Με ταυτόχρονη εφαρμογή δύο ριζοσπαστικών μεθόδων: εκπομπή μονοπολικής ραδιοσυχνότητας RF υψηλής ισχύος και μηχανικό μασάζ από ρομποτικό μηχάνημα Accent XL.

Επειδή συνδυάζοντας τη μηχανική διέγερση με τη μονοπολική RF ενέργεια, μεταφέρεται σε βάθος «θεραπευτική ζέστη», σε επίπεδο δηλαδή δερματικού και υποδερμικού ιστού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται σύσφιξη και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, αύξηση της θερμοκρασίας σε βάθος, βελτίωση της μικροαγγειακής κυκλοφορίας, της λεμφικής παροχέτευσης και της υφής της επιδερμίδας και άμεση και οφθαλμοφανής μείωση της κυτταρίτιδας.

Leave a reply