Για τέλειους γλουτούς

ΓΛΟΥΤΟΙ

Η λιποαναρρόφηση για σχηματοποίηση και λιπομεταφορά με στόχο τη βελτίωση του σχήματος των γλουτών, μπορεί να γίνει ακόμη και στο παραπέντε για την παραλία.

Κατά τη διαδικασία χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές κάνουλες με τις οποίες απομακρύνεται προσεκτικά το λίπος που περισσεύει από τους γλουτούς. Για την τελειοποίηση του αποτελέσματος υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί με σύριγγα περίσσεια λίπους από μια περιοχή και να προστεθεί λίγο πιο ψηλά, στρογγυλεύοντας έτσι το σχήμα των γλουτών.

Η τεχνική διαρκεί 1 – 1 ½ ώρα περίπου και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ολική ή τοπική αναισθησία και μέθη, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό. Μετά την επέμβαση υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστούν ελαφρύ πρήξιμο και μελανιές. Η ανάρρωση διαρκεί 3-4 μέρες, ενώ μετά θα χρειαστεί να φορέσετε έναν ελαστικό λίκρα κορσέ για 2-3 εβδομάδες.

Το αποτέλεσμα όσον αφορά την αφαίρεση λίπους είναι μόνιμο, κατά την λιπομεταφορά όμως ένα μικρό ποσοστό λίπους ενδέχεται να απορροφηθεί από τον οργανισμό.

 

ΟΠΙΣΘΙΑ

Το Macrolane αποτελεί ένα έξυπνο filler που έρχεται να επανασμιλέψει το σώμα μας στα σημεία που το έχουμε ανάγκη, όπως είναι τα οπίσθια. Πρόκειται για καινούργιο, πολλά υποσχόμενο υλικό, το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικά απλό στη χρήση.

Στο παρελθόν, η χειρουργική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει αποτελεσματικά τα επίπεδα οπίσθια ήταν η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, τα οποία όμως μετακινούνταν και ήταν επώδυνα. Τώρα μέσα από μια σύντομη διαδικασία και με μια μικρή τομή κάτω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης, εγχέεται το Macrolane, το οποίο τα στρογγυλεύει. Το ίδιο υλικό επίσης χρησιμοποιείται για να διορθώσει τις ατέλειες της κλασικής λιποαναρρόφησης και να σμιλέψει τις γάμπες.

Leave a reply