Για «καθαρό» μέτωπο

Για να αντιμετωπίσουμε τις ρυτίδες στο μέτωπο και το μεσόφρυο ιδανική λύση αποτελεί το botox. Με μια λεπτή βελόνα ο γιατρός εγχύει το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν στα σημεία που χρειάζεται και ακινητοποιεί έτσι τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός που μπορεί να εμφανιστεί, υποχωρεί 30 λεπτά περίπου μετά την εφαρμογή, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό μέσα στις επόμενες 7-15 ημέρες. Χρειάζεται επανάληψη κάθε 5-6 μήνες.

Την εμφάνιση της εικόνας του μετώπου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά και οι εφαρμογές του πρωτοποριακού μηχανήματος για την ολική ανανέωση του προσώπου Harmony Laser 360.

Το Erbium Pixel βελτιώνει την υφή του δέρματος και μειώνεις τις ρυτίδες καθώς εξαλείφει επίσης και τις καφέ κηλίδες που πιθανότατα να έχουν εμφανιστεί στο μέτωπό σας από τον ήλιο. Έτσι το δέρμα σας θα δείχνει πιο νεανικό και ταυτόχρονα πιο λαμπερό.

Αν το δέρμα σας στην περιοχή του μετώπου παρουσιάζει χαλάρωση, τόσο λόγω της έκθεσης σας στην ηλιακή ακτινοβολία όσο και λόγω ηλικίας, η τεχνολογία του παλμικού υπέρυθρου φωτός Near Infrared, φροντίζει να επανακτήσει η επιδερμίδα σας την χαμένη της ελαστικότητα επιτυγχάνοντας παράλληλα και την ανόρθωση στην περιοχή του μετώπου.

Leave a reply