Βλέμμα που μαγνητίζει με την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού

Αν το δέρμα σας στην περιοχή γύρω από τα μάτια παρουσιάζει χαλάρωση, δυσχρωμίες και ρυτίδες δίδοντας μια πιο κουρασμένη όψη στο πρόσωπο, τώρα μπορείτε να βελτιώσετε αυτή την εικόνα με τη βοήθεια της κοσμητικής ιατρικής και να αποκτήσετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα! Μάλιστα στην περίπτωση που δεν υπάρχει σημαντική εναπόθεση λίπους στους βαθύτερους ιστούς, αποφεύγετε και το νυστέρι, αφού υπάρχουν μη επεμβατικοί τρόποι να διορθωθούν αυτές τις ατέλειες.

Ένας από αυτούς είναι η χρήση botox, που σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας). Με την εφαρμογή του μπορούμε να ανανεώσουμε την περιοχή σηκώνοντας το φρύδι σε φυσικό σχήμα και λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές στην περιοχή. Το σήκωμα του φρυδιού βοηθά το χαλαρό δέρμα να απλωθεί περισσότερο στο πρόσωπο και να μη φαίνεται. Το αποτέλεσμα διαρκεί 4-6 μήνες και χρειάζεται επανάληψη της θεραπείας μετά από αυτό το διάστημα.

Επίσης μπορούμε ν’ ανανεώσουμε την περιοχή, με το Pixel Εrbium Laser, με την εφαρμογή αυτή αφαιρούνται οι επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας. Δημιουργείται ένα επιφανειακό τραύμα το οποίο παίρνει 4-5 μέρες να επουλωθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών η γυναίκα θα πρέπει να αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο καθώς και την χρήση αναπλαστικής κρέμας στην περιοχή. Όταν συμπληρωθεί η επούλωση, οι λεπτές γραμμές που προσδίδουν κουρασμένη όψη γύρω από την περιοχή, θα έχουν εξαφανιστεί και το δέρμα θα έχει πιο νεανική όψη.

Αν η εναπόθεση λίπους είναι σημαντική και οι σακούλες κάτω από τα μάτια αρκετά μεγάλες τότε υπάρχει η δυνατότητα να γίνει εφαρμογή λιποδιαλυτικών ουσιών για την διάλυση του λίπους αυτού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση αυτών των ουσιών, γιατί το αποτέλεσμά τους δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενο.

Leave a reply