Αποτρίχωση στις μασχάλες

Συνήθως δεν ασχολείσαι με την τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης, μέχρι να έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσεις, σωστά; Για παράδειγμα, όταν κάνεις ασκήσεις στο γυμναστήριο ή όταν φοράς ένα T-shirt και πρέπει να κρατάς τους αγκώνες μαγκωμένους στις 90 μοίρες, ώστε να μην φαίνονται οι τριχούλες από κάτω.

Η λύση:  Η αποτρίχωση με laser στοχεύει στην καταστροφή της τρίχας, ωστόσο έχει καλύτερα αποτελέσματα στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από τις μασχάλες είναι και στο υπόλοιπο σώμα όπως πόδια, μπικίνι, χέρια, καθώς και στο πρόσωπο.

 

Για ν’ αποκτήσετε, λοιπόν, μεταξένια & βελούδινη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, – ειδικά εν όψει καλοκαιριού – μπορείτε να το πετύχετε με την μέθοδο αποτρίχωσης με Laser Alexandrite, γρήγορα, ανώδυνα, οριστικά και με ασφάλεια.

Θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με laser είναι να μην είστε μαυρισμένες, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Το λέιζερ αποτρίχωσης στέλνει ενέργεια στους ιστούς του σώματος και εκείνοι με τη σειρά τους, απορροφώντας την θερμαίνονται. Με αποτέλεσμα, τόσο ο θύλακας όσο και το στέλεχος της τρίχας να καταστρέφονται. Ταυτόχρονα με το λέιζερ, στην περιοχή εφαρμόζεται και ένα ρεύμα παγωμένου αέρα, που φτάνει τους μείον 25 βαθμούς Κελσίου. Θα παγώσετε λίγο, στόχος όμως είναι να μην πονέσετε. Μετά τη θεραπεία, μπορεί να κοκκινίσει λίγο η περιοχή, αυτό όμως διαρκεί μερικές ώρες. Μετά το τέλος της εφαρμογής, εφαρμόζεται πάγος για 20 λεπτά και έπειτα μια κρέμα που περιέχει κορτιζόνη για να περιορίσει το πρήξιμο και το κοκκίνισμα.

Leave a reply