Αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite

Αν ταλαιπωρείστε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και έχετε κουραστεί από τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης που δίνουν προσωρινή μόνο λύση στο πρόβλημα, καιρός να αναλάβετε δράση. Άλλωστε τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να απαλλαγείτε μέχρι το καλοκαίρι και να ξεχάσετε ξυραφάκια, κερί, κρέμες και άλλες μεθόδους, που όχι μόνο δεν εξαφανίζουν τις τρίχες, αλλά σας προκαλούν και πολλά προβλήματα, όπως ξηρή και άγρια επιδερμίδα και αντιαισθητικά σπυράκια.

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για οριστική αποτρίχωση. Είναι ανώδυνη, ενδείκνυται για κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για να είναι όμως ασφαλής η διαδικασία δεν πρέπει να γίνεται σε περιόδους ηλιοφάνειας, σε δέρματα μαυρισμένα από την ήλιο ή όταν έχει εφαρμοστεί πρόσφατα κάποιο άλλο είδος αποτρίχωσης π.χ. κερί ή χαλάουα.

Με το Laser Αλεξανδρίτη, μια ακίνδυνη δέσμη μονοχρωματικού φωτός, απορροφάται επιλεκτικά από τα σημεία που παρουσιάζουν πολύ μεγάλη συγκέντρωση μελανίνης, δηλαδή τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα οι ενεργητικοί ψυκτικοί μηχανισμοί προστασίας αφήνουν την επιδερμίδα άθικτη ακόμα και στα μεσογειακού τύπου δέρματα. Κάθε συνεδρία, κρατάει από 15 έως 45 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή στην οποία γίνεται η αποτρίχωση. Η εφαρμογή του Laser χρειάζεται να πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου ιατρού για απόλυτη ασφάλεια.

Αρκεί μια επίσκεψη κάθε 1 – 2 μήνες περίπου και θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μετά από 6 συνεδρίες περίπου, ώστε να περάσετε το καλοκαίρι σας ξένοιαστα.

Leave a reply