Ανόρθωση δέρματος με νήματα, νέο μη επεμβατικό «λίφτινγκ»

Θέλετε άμεση ανανέωση της επιδερμίδας σας και αποτελέσματα που δείχνουν από άμεσα έως και ένα μήνα μετά την εφαρμογή ώστε να προλάβετε τα Χριστούγεννα;

Μπορείτε να το πετύχετε με το νέο μη επεμβατικό «λίφτινγκ» προσώπου με νήματα MD.

Ένα νέας μορφής ενέσιμο lifting με νήματα PDO, βοηθά στην ανόρθωση του δέρματος και την βελτίωση του οβάλ του προσώπου με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Πρόκειται για μια μορφή ενέσιμου lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης. Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του lift κολλαγόνου είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι το οβάλ του προσώπου, ο λαιμός, οι περιοχές πλαγίως του ματιού ή κάτω από το μάτι. Ενώ στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια), στο στήθος, στην περιοχή του ντεκολτέ. Στα πόδια στους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά), στους γλουτούς, καθώς και στα μπράτσα.

Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται στα δύο χρόνια περίπου.

α) Πόσο άμεσα δείχνει αποτελέσματα; Μέσα σε 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή

 

β) σε ποιούς τη συστήνετε; Σε όσους εμφανίζουν ήπια έως μέτρια χαλάρωση

 

γ) υπάρχουν αντενδείξεις; Αντενδείκνυται σε άτομα με διαταραχές στην πήξη αίματος.

 

δ) τι επιτυγχάνει τελικά και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της; Επιτυγχάνει ανόρθωση, σύσφιξη και νεότητα του δέρματος μέσα από την διαδικασία της κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης με αποτελέσματα που διαρκούν 2-3 χρόνια.

 

ε) συνδυάζετε συνήθως αυτή την αγωγή με κάποια άλλη για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα; Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ενέσιμες θεραπείες γνωστές και αγαπημένες όπως botox, υαλουρονικό, καθώς και με θεραπείες λέιζερ ανάπλασης προσώπου, όπως είναι το pixel.

Leave a reply