Αντιμετώπιση των ραγάδων με την τεχνολογία Laser Pixel

Αρκετές γυναίκες σήμερα προσπαθούν να αποκρύψουν την εικόνα που εμφανίζουν οι αντιαισθητικές ραγάδες, σε διάφορα σημεία του σώματός τους, όπως γλουτούς και μέση. Η τεχνολογία laser με το Erbium Pixel μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υφή του δέρματος, δίνοντας τόνο στον ιστό και αναπλάθοντας το δέρμα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η θεραπεία Pixel παρέχει όλα τα παραπάνω χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Συνδυάζοντας τα θεαματικά αποτελέσματα μιας επεμβατικής θεραπείας, επιτρέποντας σας στην συνέχεια να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

Η τεχνολογία Pixel στηρίζεται στην αρχή των μικρο-θερμικών ζωνών θεραπείας. Ο παλμός λέιζερ δημιουργεί μικρές επεμβατικές ζώνες αφαιρώντας την επιδερμίδα και την άνω δερμίδα. Με αυτό τον τρόπο διεγείρονται φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης που βοηθούν τη δημιουργία νέου και υγιούς ιστού. Η θεραπεία στοχεύει σε μικρές ζώνες καθώς ο παρακείμενος ιστός παραμένει ανέπαφος και δρα ως απόθεμα για γρήγορη και αποτελεσματική επούλωση και αύξηση κολλαγόνου. Η τελική εικόνα: νέο, υγιές και λαμπερό δέρμα χωρίς ραγάδες. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας ο γιατρός θα καθορίσει την ιδανική θεραπεία. Ειδικότερα για να εξαλείψουμε τις κόκκινες ραγάδες χρειάζονται συνήθως 2-3 συνεδρίες, ενώ για τις λευκές – που αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα – ίσως χρειαστούν περισσότερες εφαρμογές για να δούμε κάποια βελτίωση.

 

Στα πρώτα λεπτά αμέσως μετά την θεραπεία, πιθανόν να αισθανθείτε μια ελαφρά φαγούρα. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως παρατηρηθεί ένα μικρό οίδημα που θα διαρκέσει το πολύ 1 έως 2 ημέρες. Το ξεφλούδισμα αυτό είναι δείγμα της παραγωγής νέου δέρματος. Η εικόνα της επιδερμίδας αλλάζει και παρατηρείται σταδιακή βελτίωση.

 

Ανεξαρτήτως τύπου δέρματος η θεραπεία Pixel ενδείκνυται για εφαρμογές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος χρειάζεται. Εξαιτίας της διέγερσης και της παραγωγής νέου ιστού, η παραπάνω μέθοδος βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια καθώς και στα σημεία όπου εμφανίζονται συνήθως οι ραγάδες όπως γλουτοί και μέση.

Το βασικό πλεονέκτημα της θεραπείας Pixel σε σχέση με άλλες είναι πως αποτελεί μια άνετη και ανώδυνη εφαρμογή με δραστικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα δεν απαιτεί χρόνος αποθεραπείας.

Leave a reply