Αντίο τοπικό πάχος και χαλάρωση

Τοπικό πάχος και χαλάρωση στο σώμα; Υπάρχει μια εξαιρετική, μη επεμβατική λύση για σύσφιξη και μείωση πόντων, που βασίζεται στις ραδιοσυχνότητες. Είναι τόσο αποτελεσματική η δράση της που εφόσον ξεκινήσουμε τις θεραπείες έγκαιρα, μπορούμε να εμφανιστούμε στην παραλία το καλοκαίρι με πιο σφριγηλό και όμορφο σώμα.

 

Τι κάνει ακριβώς το Accent;

Το σύστημα Accent χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Χάρη στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων αυξάνεται η θερμότητα του στρώματος της δερμίδας, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την απελευθέρωση των τοξινών, την αποσυμφόρηση των κατακρατήσεων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό.

 

Και τελικά τι επιτυγχάνει;

Τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Accent, κάνοντας γλυπτική στην περιοχή του σώματος, είναι άμεσα ορατά και δραστικά. Απαλότερο και πιο σφριγηλό δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα.

 

Πιο συγκεκριμένα σε ποιές περιοχές μπορεί να λειτουργήσει;

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – από μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα. Στην κοιλιά και στα μπράτσα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται με επιτυχία στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.

 

Είναι επίπονη ή δύσκολη η εφαρμογή του;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και απαιτούνται ορισμένες μόνο συνεδρίες για την ολοκλήρωσή της. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή, πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση!

 

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές την μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς και την κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει την μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Απλώνεται στα σημεία που επιθυμούμε να γίνει η εφαρμογή το ειδικό λάδι σώματος και με κυκλικές κινήσεις ο γιατρός εφαρμόζει την ειδική κεφαλή πάνω στην «πάσχουσα» περιοχή. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι σαν αυτή του «ζεστού μασάζ».

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και τι διάρκεια έχουν;

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 – 45 λεπτά περίπου. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες. Ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή.

 

Υπάρχουν κίνδυνοι ή αντενδείξεις;

Η θεραπεία με το Accent αντενδεικνύεται σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιας μορφής δερματοπάθεια ή βηματοδότης.

 

Μπορεί να συνδυαστεί με κάτι άλλο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα;

Η εφαρμογή Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, παρόλα αυτά μπορεί να συνδυαστεί με την μέθοδο Endermologie που κάνει λεμφικό μασάζ για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.

Leave a reply