Ανανέωση Προσώπου πριν τις γιορτές

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του προσώπου μας, με γρήγορες, μη επεμβατικές θεραπείες, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα του προσώπου είναι αφυδατωμένη και έχει χάσει την φρεσκάδα και την ελαστικότητά της, επομένως χρειάζεται σίγουρα άμεση ενυδάτωση.

Μια από τις πρώτες στη λίστα σας είναι η ενυδάτωση με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, κατά την οποία μικρά τσιμπήματα με πολυβιταμινούχα σκευάσματα προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, λάμψη και σφριγηλότητα, εντελώς ανώδυνα, με απόλυτη ασφάλεια. Για ακόμη πιο επείγουσες περιπτώσεις αφυδάτωσης μαζί με τη μεσοθεραπεία προτείνεται και η έγχυση υαλουρονικού οξέος, ενισχύοντας την υγεία της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τις ρυτίδες γήρανσης, γεμίζοντάς τις.

Επίσης, τo pixel laser είναι ιδανικό για την ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος. Μπορεί ν’ αποκαταστήσει τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης, να λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επίσης βελτιώνει σημαντικά ουλές από ακμή ή τραυματισμούς και δίνει μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη στο κουρασμένο πρόσωπο από την πολύωρη συνήθως ηλιοθεραπεία. Το pixel βασίζεται στην επιλεκτική καταστροφή του στόχου – αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος με εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά – με μικροακτίνες που εισχωρούν τμηματικά στην επιδερμίδα, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία της επούλωσης. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη  προβλήματος. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Η θεραπεία ανάπλασης δέρματος με το λέιζερ pixel δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται το καλοκαίρι λόγω της έντονης ηλιοφάνειας.

Leave a reply