Ανάπλαση προσώπου με λέιζερ & εφαρμογή μάσκας κολλαγόνου

Η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας. Το laser «χαρογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Με αυτήν τη μέθοδο, το περιβάλλον του γύρω ιστού παραμένει ανέπαφο και η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του pixel. Άμεσα, η όψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται και δείχνει πιο νεανική και υγιής. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως συνιστώνται 2-3 εφαρμογές, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 3 εβδομάδες περίπου. Ενδεικτικό κόστος: λέιζερ pixel + μάσκα κολλαγόνου 200€

Συστατικά μάσκας: Αποτελείται από κολλαγόνο, υαλουρονικό και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως πολυβιταμίνες.

Δράσεις μάσκας: Ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Διεγείρει τους ινοβλάστες συντελώντας στην αναγέννηση του κολλαγόνου, ενώ βοηθά και στη μείωση των λεπτών γραμμάτων & ρυτίδων χάρη στην ενυδάτωση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προσφέρει. Με την εφαρμογή του λέιζερ pixel ανοίγουμε τους πόρους  της επιδερμίδας, έτσι ώστε μετά με την σειρά τους να εισχωρήσουν σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας. Αυτή η εν τω βάθει  δράση στον ιστό του δέρματος επανα-ενεργοποιεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Εφαρμογή: Η μάσκα εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο για 15 λεπτά περίπου, αμέσως μετά την εφαρμογή του λέιζερ pixel.

Καινοτομία: Η εφαρμογή της μάσκας είναι υδατοστεγής για πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της. Η μάσκα κολλαγόνου είναι τεχνολογικά κατασκευασμένη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θεραπείες επούλωσης εγκαυμάτων.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Leave a reply