Ανάπλαση & Ανανέωση του δέρματος του προσώπου με Pixel laser

Η τεχνολογία ανάπλασης δέρματος με λέιζερ pixel μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπο, έτσι ώστε να υποδεχθούμε το Φθινόπωρο ανανεωμένες!

Η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας. Το laser «χαρογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Με αυτήν τη μέθοδο, το περιβάλλον του γύρω ιστού παραμένει ανέπαφο και η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του pixel. Άμεσα, η όψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται και δείχνει πιο νεανική και υγιής. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως συνιστώνται 2-3 εφαρμογές, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 3 εβδομάδες περίπου.

Αμέσως μετά το λέιζερ pixel εφαρμόζεται ειδική μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά περίπου, που αποτελείται από κολλαγόνο, υαλουρονικό και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως πολυβιταμίνες. Η μάσκα έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Διεγείρει τους ινοβλάστες συντελώντας στην αναγέννηση του κολλαγόνου, ενώ βοηθά και στη μείωση των λεπτών γραμμάτων & ρυτίδων χάρη στην ενυδάτωση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προσφέρει. Με την εφαρμογή του λέιζερ pixel ανοίγουμε τους πόρους  της επιδερμίδας, έτσι ώστε μετά με την σειρά τους να εισχωρήσουν σε βάθος τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας. Αυτή η εν τω βάθει  δράση στον ιστό του δέρματος επανα-ενεργοποιεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο μετά την εφαρμογή της θεραπείας και φυσικά η χρήση αντηλιακού στο πρόσωπο.

Leave a reply